Reconnective healing i tullinge

Upplev våra sköna behandlingar!

Reconnective healing i Tullinge

Reconnective healing är en modern behandlingsmetod som verkar bortom traditionell healing. Behandlingarna sker utan beröring med hjälp utav energier i ditt personliga energifält.

Effekterna och upplevelserna av healing skiljer sig mellan olika personer. De allra flesta kunderna upplever helande efter första behandlingen medan det för andra krävs uppemot tre behandlingar för att få önskad effekt. Skillnaderna beror på våra personliga energier som vibrerar på olika nivåer. Healing är en djupverkande healingmetod som både behandlar vårt mentala psyke samt den fysiska kroppen. Behandlingarna omstrukturerar vårt DNA genom att förflytta energier genom kroppen vilket resulterar i högre nivåer av bio-foton ljus.

Certifierade utövare

Samtliga av våra reconnective healingbehandlingar utförs av certifierade utövare vilket innebär att du kan vara säker på ett lyckat resultat. Vi anpassar oss efter dina önskemål och ser till att du känner dig säker och bekväm under behandlingarna.
 

Boka tid för healing

Tycker du att det låter intressant? Kontakta oss för att boka tid för din healingbehandling eller för att få mer information kring våra behandlingar. Tillsammans kommer vi fram till de bästa lösningarna för dig samt huruvida du önskar kombinera massage och reconnective healing eller endast ta del av en av dem.

Vi ser fram emot att höra från dig – välkommen!